MAATREGELEN TEGEN COVID-19 BIJ PORTA SUPERIA

  • Check-in & check-out : Wij checken u in met gepaste voorzorgsmaatregelen en leggen nog eens ons volledig protocol uit.
  • Gepaste afstand in Porta Superia : wij beschikken slechts over 5 kamers. Het is dus niet moeilijk om op elk moment de 1,5 m afstand te waarborgen. Ook is het dragen van het mondmasker in onze algemene delen verplicht.
  • Ventilatie : iedere kamer heeft een eigen ventilatiesysteem dat niet met elkaar verbonden is. De lucht in de kamers wordt iedere 3 uur volledig automatisch ververst.
  • Hygiëne in het B&B :Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen en trapleuningen met antibacteriële vloeistoffen. Het sanitair in uw kamer wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd. Elke kamer wordt na vertrek, zorgvuldig gepoetst, gedesinfecteerd, permanent verlucht en indien mogelijk 24uur niet-verhuurd. Indien u langer dan één nacht verblijft, wordt uw kamer tussentijds niet schoongemaakt voor uw en onze veiligheid. U kan steeds extra propere handdoeken vragen of andere benodigdheden voor op uw kamer. Op ieder verdiep hangen er ook dispensers met desinfecterende handgel.
  • Maatregelen bij het ontbijt / diner : Het ontbijt wordt vanaf 09 juni 2021 opnieuw in onze ontbijtruimte of bij goed weer in onze tuin voorzien (100% social distancing + CO2 monitoring). Hierbij mag u uw mondmasker afdoen als u neerzit. Op sommige van onze kamers ( Mrs. Ginger; Mr. Alan; Suite Lady Margareta) is er nog steeds een eettafel aanwezig. Voor uw diner kan u op deze kamers eventueel nog steeds kiezen voor delivery of take-away, waar u de avond gezellig en vol romantiek kan doorbrengen. Een combi-oven staat ter uwer beschikking om eventueel uw maaltijd extra bij te warmen. De restaurants in Mechelen zijn zowel binnen als buiten geopend vanaf 09 juni 2021 tot 23u30. Hou hier rekening mee en reserveer tijdig!
  • Let wel op! De Belgische overheid vraagt dat toekomstige gasten die symptomen hebben die op COVID-19 kunnen wijzen, of die in de 14 dagen voor hun gepland verblijf in contact zijn geweest met een persoon met COVOD-19 of met symptomen die op COVID-19 duiden, hun verblijf uitstellen.
  • Voor onze buitenlandse gasten : Lees steeds de verplichtingen/eisen die u opgelegd worden via de website van uw overheid voor dat u naar België afreist.

We dragen allen bij 

tot het stoppen van dit virus!

Mondmaskerplicht in de binnenstad

In de commerciële straten van de binnenstad wordt er nog steeds gevraagd om het mondmasker te dragen.

U kan ook steeds een druktebarometer raadplegen op de website van shoppenin.mechelen.be om te zien hoe druk het in de binnenstad is.

Bij ons in de straat hoeft u geen mondmasker te dragen, maar is het natuurlijk wel aan te raden.

Mond Masker Plicht Mechelen

VEILIGHEID VOOROP

ONS ONTBIJT WORDT MET DE GROOTSE ZORG BEREIDT

We houden met alle regels rekening als het komt op het bereiden van uw ontbijt! zowel volgens de regels van het FAVV ( Federaal Agentschap van Voedselveiligheid) als volgens de extra COVID-19 maatregelen.

Alles wordt netjes afgedekt tot bij u aan de kamer gebracht!